Beoordelingen van Mr. India Amsterdam

Recente recensies van Mr. India Amsterdam

5 sterren na 12 reviews

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakt goed, prijs/kwaliteit is zeer goed. Bezorging duurde alleen wel dik een uur, dat vind ik erg lang

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is super lekker, qua vriendelijkheid is de bezorging ook goed, de bezorgtijd is echter wel 2 uur.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten wel peper

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede porties en prijs/kwaliteit verhouding. Het eten was goed warm. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima lekker gegeten!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Naar mijn mening de beste in Amsterdam. Enige probleem is dat je blijft eten :)

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel regelmatig bij Mr. India, en ben altijd erg tevreden. Vooral de lamb jal ferezi en saag paneer zijn heerlijk. Dus zeker aan te raden!

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker gegeten, meer dan genoeg. Gaan hier zeker vaker bestellen!

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben zó ontzettend lekker gegeten! Ruim voldoende, heerlijke smaken en top kwaliteit. Van alles geproefd: Saag paneer, chicken tikki massala, chicken korma, lamb jak ferezi, garlic naan, ralta, aloo pakora. Reken op wat extra tijd omdat alles bereid moet worden. Good food!

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en sneller bezorgd dan vooraf aangegeven!

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd perfect eten en heel snel geleverd! Het is heerlijk en ook grote porties. Kan mr. India zeker aanraden.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed geprijsd, lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.