Beoordelingen van Mr. India Amsterdam

Recente recensies van Mr. India Amsterdam

5 sterren na 19 reviews

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk authentiek Indiaas eten..!! Een aanrader..!!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik rijd er pas een jaar of 10 bijna dagelijks langs en had nog niet eerder hier besteld. Maar hey, support your locals! En waarom nu pas? Het was heel lekker, goede porties, vers en goed op temperatuur. Tot de volgende keer!

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was perfect. Alleen de bezorging duurt even. Misschien een aandachtspunt je.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeft er 2 uur over gedaan. Jullie hebben wel vaker vertraging ( we bestellen elke week bij jullie ) geef dan dat jullie druk zijn. Gebruik geen vage smoesjes over de bezorger.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Consistent quick delivery and the food always tastes so great!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakt goed, prijs/kwaliteit is zeer goed. Bezorging duurde alleen wel dik een uur, dat vind ik erg lang

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is super lekker, qua vriendelijkheid is de bezorging ook goed, de bezorgtijd is echter wel 2 uur.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten wel peper

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede porties en prijs/kwaliteit verhouding. Het eten was goed warm. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima lekker gegeten!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Naar mijn mening de beste in Amsterdam. Enige probleem is dat je blijft eten :)

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel regelmatig bij Mr. India, en ben altijd erg tevreden. Vooral de lamb jal ferezi en saag paneer zijn heerlijk. Dus zeker aan te raden!

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker gegeten, meer dan genoeg. Gaan hier zeker vaker bestellen!

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben zó ontzettend lekker gegeten! Ruim voldoende, heerlijke smaken en top kwaliteit. Van alles geproefd: Saag paneer, chicken tikki massala, chicken korma, lamb jak ferezi, garlic naan, ralta, aloo pakora. Reken op wat extra tijd omdat alles bereid moet worden. Good food!

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en sneller bezorgd dan vooraf aangegeven!

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd perfect eten en heel snel geleverd! Het is heerlijk en ook grote porties. Kan mr. India zeker aanraden.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed geprijsd, lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.