Facebook

Beoordelingen van Mr India Amsterdam

Recente recensies van Mr India Amsterdam

5 sterren na 57 reviews

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk en mooi op tijd ook nog. Toppie.

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

That was a very tasty Madras. Naan bread was great (much bigger than some other restaurants). Will definitely order from here again. I’ve read a couple of the negative reviews, but my meal was great.

, 26-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur later dan afgesproken. Das niet de bedoeling. Maar het eten was weer heerlijk.

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk had het echt gemist. Maar ben blij te horen dat de bestelling weer naar €35 gaat. Want €45 was niet te doen voor 2 pers. Toppie.

, 23-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Weer ouderwets lecker!

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk. Maar wij vinden het ontzettend jammer dat je nu voor €45 moet bestellen. Ipv €35. Daardoor wij niet zo vaak meer zullen bestellen. Dat is een tegenvaller. De lekkerste curry. Maar voor 2 pers is €45 teveel. En thx voor de extra bakje sla. Tot over een paar maanden weer.

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Oh zo lekker zeg!

, 01-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet slecht maar ook niet heel goed, vreemde butter chicken, rijst heel lekker

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk. Thx voor de extra bakje sla. Goed op tijd en ik zou zeggen tot in 2018. We zijn weer een tevreden klant. Happy new year.

, 26-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Lekker!

, 25-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets teveel saus weinig kip..maar wel lekkere smaak! Bezorging top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 08-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vegetarisch eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk als vanouds!

, 22-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk was dat zeg!

, 21-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vegetarisch menu besteld. Een hoop eten voor een heel schappelijke prijs. Ik kan er met gemak 3 keer van eten. Beetje pittig, maar zeker niet te erg. Het eten smaakte heerlijk!

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 17-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Dat was weer ouderwets smullen! Heerlijk en de vijf sterren dubbel en dwars waard!

, 02-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, zoals altijd!

, 31-10-2017

Kwaliteit:

Rating

, 25-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Neem maar van mij aan dat het goed zit. Het smaakt authentieker en de porties zijn groter dan de concurrenten die ik tot nog toe heb meegemaakt. Je merkt dat er met zorg is gekookt, verpakt en bezorgd.

, 04-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie hap! Een maaltijd eet ik twee dagen van, ook niet verkeerd :)

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top! Grote porties, warm en goede smaak. Helaas duurde de bezorging 40 min langer dan gepland. Daar wel voor gebeld dus dat was netjes.

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En weer was het heerlijk, voor een heerlijke prijs!

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede porties en snelle bezorging. En vooral erg lekker!

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten voor een prachtige prijs!

, 25-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

tikka massala en de aloo matter allebei flauw/ geen smaak. Het vlees was wel erg mals. Naan was taai en Cola niet koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verschillende mallen besteld en soms kan het heel lang duren voordat je je bestelling krijgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd zoals aangegeven. Eten smaakte goed.

, 30-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op aangegeven tijd gekomen. Voorheen was het een stuk pittiger en zaten er geen aardappelen maar beel garnalen. Dat vond ik lekkerder.

, 03-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Minder heet dan de vorige keer? Dus het lepelde met hollandse snelheid naar binnen. Uiteraard wel ERG lekker. Te lekker zeker voor "afhaal" begrippen. Grote porties ook, en sommige gerechten kun je de volgende dag prima opmaken.

, 01-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is veruit het beste Indiase restaurant van Amsterdam! Heerlijk eten voor een goede prijs. De paneer is overduidelijk erg vers, en de curry is ook heerlijk.

, 20-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was meer dan een uur later dan op de site stond en deels lauw. Maar het eten zelf was eeg lekker

, 16-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 21-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2.5u op mijn bestelling gewacht! daarvoor heb ik een blikje cola gekregen... Het eten was wel top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk...maar jammer van de "samose" te klein waren. Ik heb ze nooit zo klein gezien...verder raad ik het iedereen zeker aan!!

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was onze 4e bestelling bij Mr. India, en we vonden het weer erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten zoals altijd, maar het duurt zo lang voordat het eten er is. Bijna 2:30 uur over gedaan gisteren

, 02-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was 10 minuten later dan verwacht, maar alles was zo lekker!!

, 03-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Altijd goed.

, 01-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Indiaas eten in Amsterdam. Top!!!

, 03-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Heerlijk gegeten. (Misschien wel n tikkeltje zout). En super qua bezorging., precies op tijd en het eten goed op temperatuur!

, 24-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Graag weer

, 19-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten en snelle bezorging. Top!!!

, 16-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, bezorging was supersnel!

, 15-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating