Beoordelingen van Mr. India Amsterdam

Recente recensies

5.0
Rogier
7 juli 2024

Afgehaald, snel en heel lekker!

Rob
29 juni 2024

Prima eten. Op tijd bezorgd. Gewoon heerlijk

Andrea
11 juni 2024
Roald
1 juni 2024

Heerlijke verse Basmati rijst, goede smaken van de gerechten, warm thuisbezorgd. Aanbevolen!

Eline
30 mei 2024

Wij hebben vanavond een bestelling geplaatst die nooit ontvangen is. Al acht jaar bestellen wij regelmatig bij jullie, maar met name de bezorging wordt steeds slechter en slechter. Ik heb vandaag een bestelling geplaatst en gevraagd om bezorging over een uur en om mij te bellen als dat niet zou lukken. Op het afgesproken tijdstip waren jullie er niet en heb ik jullie geprobeerd te bellen, maar er werd niet opgenomen. Ik heb jullie 6x gebeld in 20 minuten, maar er werd nooit opgenomen. Na anderhalf uur ben ik op mijn fiets gestapt en naar jullie toe gefietst. Het restaurant was dicht?!?! Waarom nemen jullie bestellingen aan als jullie dicht zijn?! Ik heb twee uur op eten gewacht wat nooit gekomen is. VRESELIJK! Uiteraard heb ik ook betaald voor deze bestelling. Ik verwacht een passende oplossing en dat jullie snel contact met mij opnemen.

Lorenzo
22 mei 2024

Heerlijk gegeten!

Freddy
16 mei 2024

Ik was aangenaam verrast door de Dal, maar de kofta was erg droog en de butter chicken niet erg smakelijk, de saus was niet creamy en de zweterige naan had wat langer in de oven kunnen blijven want het leek alsof deze vanuit de verpakking in eenmicrowave was opgewarmd. Teleurstellend.

Hans
15 mei 2024

Heerlijke smaken. Fantastische kwaliteit!

Linda
6 april 2024

Great food

Daan
21 maart 2024

Warm, veel, op tijd, en heel lekker. Beetje duur, maar wel waar voor je geld. Dit is overigens geen probleem van dit restaurant maar voor bezorgen in het algemeen.

Ion
5 maart 2024

Altijd uitstekend

Hans
2 maart 2024

Superkwaliteit! Heerlijk!

Jenn
26 februari 2024

Na een uur wachten heb ik besloten het restaurant te bellen om te vragen naar de geschatte bezorgtijd van ons bestelde gerecht, aangezien we na de bevestigingsmail geen verdere updates over de bereiding hadden ontvangen. Helaas sprak de dame aan de telefoon moeizaam Engels, waardoor communiceren lastig was (Nederlands was geen optie). Ze zei dat ze iemand anders zou gaan halen om ons te woord te staan aan de telefoon maar ze hing vervolgens op. Bij herhaalde pogingen om het restaurant telefonisch te bereiken, werd er niet meer opgenomen. Op een gegeven moment leek de telefoon zelfs te zijn ontkoppeld, want deze ging niet eens meer over. Dit resulteerde in volledige onbereikbaarheid en onduidelijkheid over de status van onze bestelling. Helaas hebben we niets meer gehoord en is het bestelde eten nooit aangekomen. Het is teleurstellend dat de situatie op deze manier is verlopen, vandaar deze negatieve review. Hopelijk kan dit feedbackproces helpen bij het verbeteren van de

Michel
26 februari 2024

Bezorger was de weg kwijt, daardoor was het eten niet warm meer en smaakte het niet zoals het hoort. Wel jammer want ik heb vaker besteld en het was altijd ok tot deze keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lorenzo
16 februari 2024

Weer heerlijk gegeten chicken tiki masala😋

A.O.
8 februari 2024

Lekker, op tijd bezorgd en nog een leuk extraatje erbij. Aanrader!

Judith
30 januari 2024

Het was erg lekker en goede grote porties!

L
29 december 2023

Lekker gegeten!

Hans
21 december 2023

Fantastisch lekker eten!

Margreet Busstra
11 december 2023

Het eten was erg lekker, maar wel érg pittig. Dus houdt je niet zo van heel erg pittig, dan moet je dat erbij vragen!

Ton
20 november 2023
Hans
7 november 2023

Geweldig lekker! Altijd een feestje om hier te bestellen.

Meluska
6 november 2023

De saag aloo was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
28 oktober 2023

Heerlijk eten!

Bram
26 oktober 2023

Erg lekker, grote portie!

Michel
16 oktober 2023

Prima, zowel het eten als de bezorging

Evelien
15 oktober 2023

Wat een vreemde ervaring. Nooit de bel gehoord. Na een paar uur contact opgenomen. de persoon die op neemt vertelt mij: bestelling is al lang bezorgd, of ik even buiten wil kijken. Stond inderdaad voor mijn deur (op 1 hoog) en was door een buur aangenomen. Intussen niet meer helemaal vers natuurlijk. Mijn telefoonnummer stond bij de bestelling en even bellen is zo gebeurd. Persoon die ik aan de telefoon had leek hier niet zo van op te kijken. Eten was op zich goed, waarschijnlijk een stuk lekkerder als het niet op de gang had gestaan.

Jan sangh
2 oktober 2023

Veel eten , late bezorging, gedoe met online bestellen. moet voor 1 persoon minimaal€35 eten bestellen, spinazie besteld was zeer matig

Gunzeln
29 augustus 2023
Sander van den Bogaard
11 augustus 2023

Great chicken, good portion and fast and friendly delivery

Roland
10 juli 2023

Heel erg lekker gegeten van de Garlic chicken tika. * * * **

Steve
6 juli 2023

Good size portions.

Linda
5 juli 2023

Delicious meals,

F. Keizer
25 juni 2023

Heerlijk eten, echt de beste indiaas in west! En ook mooi op de afgesproken tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joanna
20 mei 2023

Heerlijk! Ruime porties. Snelle bezorging

Paul
8 mei 2023

Eerste keer hier besteld. Het leek alsof er een pot zout in het eten gevallen was. Zowel de chicken Bombay als de saag aloo hadden dezelfde smaak: zout. Ook jammer dat je alleen naan naturel bij je gerecht krijgt en niet butter of garlic naan. Wel royale porties maar als het dan niet lekker is is het zonde van je geld. Toch maar op zoek naar een beter restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roland van Haastert
5 mei 2023
Roland v. Haastert
31 maart 2023

De kip byriani was uitstekend! Ik miste wel de raita saus helaas

Rob po
30 maart 2023

Geweldig lekker eten.

Claire
19 maart 2023

Really delicious butter chicken and saag paneer, also a massive portion to keep us going for at least another meal

Juan
5 maart 2023

Heerlijk! Alleen de Fish pakora wat taai

Martin Post Uiterweer
28 februari 2023

Heerlijke gerechten! Genoten.

Rob
20 februari 2023

Gewoon prima, lekker.

Roland
17 februari 2023

Nog steeds The Best In The West!

Steve
14 januari 2023

Plenty of food in the Vega Menu for two. Large portions. Only one papadom for two people. A very nice meal.

A.O.
29 december 2022

Het eten was zoals altijd lekker. Ook in slecht weer is het eten op tijd en warm bezorgd.

Anonymous
18 december 2022

Great food as always but has been prepared more than 1 hour after (!) the order was made. Even though it has been delivered quite fast, it took almost 1.5 hours in total after the ordering time :-(((

Lotte
7 november 2022

Heerlijk eten & goede service!

Farida Bhayat Patel
7 november 2022

Very good food. Nice and fresh! And let me tell you: if the description reads”spicy”, then it is spicy!😁

Roland van Haastert
2 november 2022
Hans
15 oktober 2022

Heerlijk eten, super!

A
30 september 2022

Mr, India bezorgt niet meer in mijn postcodegebied, dus deze keer heb ik het op de afgesproken tijd afgehaald. Het eten was als altijd heel lekker, en ook nu bleek er weer een lekker extraatje bij de bestelling te zitten.

Leendert
15 augustus 2022

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anonymous
4 juli 2022
Michel
21 juni 2022

Zoals altijd helemaal top! Erg lekker weer!

Maarten V
8 juni 2022

Heerlijk eten van vriendelijke mensen

Roland
6 juni 2022
Romee
28 april 2022

Heel erg lekker en goede service!!

Maarten
20 april 2022
A
31 maart 2022
Ton
20 maart 2022

Prima, als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton
6 maart 2022
Jordy
28 februari 2022

Het was deze keer weer super! Heerlijke smaken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Appie van Wou
16 februari 2022

Smullen!

Ton
14 februari 2022

Prima!

Roland
31 januari 2022

Het beste adres voor heerlijk Indiaas eten. *****

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
29 januari 2022

Superlekker voor de borrel; een grote schaal vol met samosa’s!

Rick
15 januari 2022

Erg tevreden. Bestel er regelmatig. Voedsel is lekker, porties zijn aanzienlijk en waar voor je geld. Aanradertje!

Jordy
4 januari 2022
Stan
1 januari 2021

Heerlijk eten! Bestelling komt altijd foutloos aan en is goed heet. TOP

Ingrid
20 december 2021

Eten is heerlijk!! Bezorging was alleen een uur te laat. Er zat 2 uur tussen bestellen en bezorgen, dat is echt te lang… Van te voren moet het duidelijk zijn wanneer het eten ongeveer komt, beloof dan niet dat het er binnen een uur is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
19 december 2021

Heerlijke smaken! Flinke porties. Goed warm bezorgd. Voor ons de beste in Amsterdam!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

1056
28 november 2021
Timon
8 november 2021

Om 18:00 een bestelling geplaatst wat om 19:15 bezorgd moest worden. Uiteindelijk had ik mijn eten pas om 20:45 en kreeg ik weinig duidelijkheid over de telefoon, er werd zelfs gewoon opgehangen. Ik bestel hier niet weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elisabeth
7 november 2021

Bestelling werd pas na drie uur en een kwartier bezorgd. Meermaals gebeld, kreeg onjuist informatie door over bezorger die al onderweg zou zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
3 november 2021
Lendert
2 november 2021

Was weer lekker!

Roland
26 oktober 2021

Het eten was weer *****

Jordy
24 oktober 2021

Super eten! Goeie smaken

JTS
19 oktober 2021
Leendert
4 oktober 2021

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jordy
2 oktober 2021

Super heerlijk eten. Goeie smaak beleving. Wel jammer dat we bijna 3 uur op de bestelling hebben moeten wachten . Vooral als je vrienden te eten heb!

Jordy
7 september 2021

Super eten

Lise
25 augustus 2021

Heerlijk gegeten!

Karin
23 augustus 2021

Het eten kwam in grote porties, op tijd, zorgvuldig ingepakt en heel warm. Alles was zeer goed bereid. Echt verrukkelijk!

Roland
17 augustus 2021
Leen
10 augustus 2021

Prima lekker gegeten weer!

Roland
7 augustus 2021
NJ
20 juli 2021

Lekker hoor

Roland
12 juli 2021

Heel erg lekker en goed verzorgd, zoals we van mr.India gewend zijn.

N J
9 juli 2021

Altijd lekker hoor!

Wijay Singh Ramautar WR makelaar
7 juni 2021

We hebben vegetarisch besteld, eten was snel en op afhaal moment, binnen 45 minuten gereed, we hebben ruime schotels gehad en erg smakelijk gegeten, een keer eerder Tandoori mix grill gehaald met Garlic Naan, absolute aanrader. Personeel zijn klantvriendelijk gastvrij en de winkel ziet er schoon en netjes uit.

AH
22 mei 2021
Leendert
19 maart 2021

Heerlijk!

Marc
17 maart 2021

Heerlijk authentiek Indiaas eten..!! Een aanrader..!!

Madelon
11 maart 2021

Ik rijd er pas een jaar of 10 bijna dagelijks langs en had nog niet eerder hier besteld. Maar hey, support your locals! En waarom nu pas? Het was heel lekker, goede porties, vers en goed op temperatuur. Tot de volgende keer!

Heus
9 maart 2021

Altijd goed!

Joanna
7 maart 2021

Eten was perfect. Alleen de bezorging duurt even. Misschien een aandachtspunt je.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andrey Fyodorov
28 februari 2021

Heeft er 2 uur over gedaan. Jullie hebben wel vaker vertraging ( we bestellen elke week bij jullie ) geef dan dat jullie druk zijn. Gebruik geen vage smoesjes over de bezorger.

Soheyl
1 februari 2021

Consistent quick delivery and the food always tastes so great!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.